Flair Veganspecial

MAGAZINE

In 2020 ontwierpen we voor Flair een vegan kookboek met maar liefst 48 bladzijden vegan kook- en bakinspiratie.

Vegan queen Lily Joan Roberts deelt de lekkerste én makkelijkste vegan recepten in dit kookboekje dat ze exclusief voor Flair maakte. Brunch, diner, apero, dessert,… plant-based inspiratie voor elk moment van de dag in een kleurrijke magazine.

Projectinfo

  • — Recepten en concept: Lily Joan Roberts
  • — Coördinatie: Judith Hendrickx
  • — Hoofdredacteur: Eva Van Driessche
  • — Artdirector: Line Broeckx
  • — Chef lay-out: Geoffrey Fiems
  • — Eindredactie: Caren Callaert, Kaat De Kock, Lies Van Kelst, Birgit Walravens
  • — Lay-out: Krista Van Gaever, Susan van der Aa, Helga Vuurstaek, Ellen Vleugels
  • — Brand Manager: Evelien Peeters
  • — Uitgever: Karen Hellemans
  • — Drukkerij: Roularta Printing
  • — Foto’s: Helen Verhelst & Elke Wendrickx (brunch)