Flair Veganspecial
MAGAZINE
In 2020 ontwierpen we voor Flair een vegan kookboek met maar liefst 48 bladzijden vegan kook- en bakinspiratie.
Vegan queen Lily Joan Roberts deelt de lekkerste én makkelijkste vegan recepten in dit kookboekje dat ze exclusief voor Flair maakte. Brunch, diner, apero, dessert,… plant-based inspiratie voor elk moment van de dag in een kleurrijke magazine.
Projectinfo
- — Recepten en concept: Lily Joan Roberts
- — Coördinatie: Judith Hendrickx
- — Hoofdredacteur: Eva Van Driessche
- — Artdirector: Line Broeckx
- — Chef lay-out: Geoffrey Fiems
- — Eindredactie: Caren Callaert, Kaat De Kock, Lies Van Kelst, Birgit Walravens
- — Lay-out: Krista Van Gaever, Susan van der Aa, Helga Vuurstaek, Ellen Vleugels
- — Brand Manager: Evelien Peeters
- — Uitgever: Karen Hellemans
- — Drukkerij: Roularta Printing
- — Foto’s: Helen Verhelst & Elke Wendrickx (brunch)