M A G A Z I N E

Het ontwerpen en vormgeven van magazines doe ik het liefst, van het begin tot het einde of in de huisstijl van een merk of bedrijf.Ik kwam bij Sanoma in de magazinesector terecht en werkte als chef layout voor Feeling. Ik gaf onder andere Loving You, de Belgische editie van Vogue, Zappy Ouders en Kids Only vorm. Daarna deed ik ervaring op in content marketing en ontwierp voor klanten zoals Batibouw, Gamma, Vanden Borre en Galeria Inno. In 2020 rolde ik terug in de magazines als art director bij Flair.

L O G O

Een sterk logo en een goed uitgewerkte huisstijl vertellen in één oogwenk het juiste verhaal. Ik hou van de uitdaging om op zoek te gaan naar het gezicht en de identiteit van een bedrijf, en dat te vertalen naar een sprekend logo en visitekaartje. Na een tijdje uitgekeken op het design of wil je met jouw zaak een nieuwe weg inslaan? Soms is het helemaal niet nodig je bestaande logo over boord te gooien. Met wat kleine aanpassingen fris ik jouw logo weer op tot we samen trots zijn op het eindresultaat.

O N L I N E

Op zoek naar een opvallende banner op Facebook of originele social media content? Ik stop jouw boodschap met plezier in een creatief en aantrekkelijk digitaal jasje.

Samenwerkingen

Op zoek naar een grafisch ontwerper voor een nieuw project? Stuur een mailtje.